Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Målning pågår…

Målning pågår…

Detta inlägget innehåller gåvor.

Just nu pågår det målning av köksluckorna här i vårt kök. Jag har nämligen fått en burk med den perfekta gröna färgen av min bloggkompis Anna Kubel. Inte vilken färg som helst utan hennes alldeles egna kulör för Nordsjö som heter Kubel Green Forest.

Jag har bara målat ett lager än så länge (som ni ser haha) men det känns som att det kommer bli toppen.

Luckorna är original från när huset byggdes 1921 och har varit vita sen vi flyttade in. Men nu när det var dags att fräscha upp dem lite tänkte jag att det kunde vara härligt med lite färg. Den gröna nyansen Kubel Green Forest  visade sig passa alldeles ypperligt till tapeten Willow bough minor (Pilblad) från William Morris & Co som vi har på väggen.

kubel green forest farg

Passade på att måla några krukor när jag ändå var i farten… Ska skriva ett eget inlägg om detta snart då det är ett så bra tips på hur man piffar upp enkla terrakottakrukor.

Och fler bilder kommer så klart när det är färdigmålat!

1

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken ”perfect match”! Som om färgen var framtagen med tanken att kombineras hemma hos er 🙂

    1. Eller hur? Så sugen på att måla köksdörren också nu…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

1
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

1
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

1
Läs mer »
Stäng meny