Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Målning pågår…

Målning pågår…

Detta inlägget innehåller gåvor.

Just nu pågår det målning av köksluckorna här i vårt kök. Jag har nämligen fått en burk med den perfekta gröna färgen av min bloggkompis Anna Kubel. Inte vilken färg som helst utan hennes alldeles egna kulör för Nordsjö som heter Kubel Green Forest.

Jag har bara målat ett lager än så länge (som ni ser haha) men det känns som att det kommer bli toppen.

Luckorna är original från när huset byggdes 1921 och har varit vita sen vi flyttade in. Men nu när det var dags att fräscha upp dem lite tänkte jag att det kunde vara härligt med lite färg. Den gröna nyansen Kubel Green Forest  visade sig passa alldeles ypperligt till tapeten Willow bough minor (Pilblad) från William Morris & Co som vi har på väggen.

kubel green forest farg

Passade på att måla några krukor när jag ändå var i farten… Ska skriva ett eget inlägg om detta snart då det är ett så bra tips på hur man piffar upp enkla terrakottakrukor.

Och fler bilder kommer så klart när det är färdigmålat!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken ”perfect match”! Som om färgen var framtagen med tanken att kombineras hemma hos er 🙂

    1. Eller hur? Så sugen på att måla köksdörren också nu…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny