Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Om äppelblom och våren på Vintagefabriken

Om äppelblom och våren på Vintagefabriken

Fin fredag till er! Hoppas ni mår bra.

Jag sitter på jobbet på Vintagefabriken och har nyss packat upp massvis med fina vaser och grejer och ska snart ta en sen lunch. Det händer tyvärr alldeles för ofta att klockan blir 14 och vi kommer på att vi inte ätit…

Här i Midsommarkransen blommar äppelträden och syrenerna och det är så himla fint. Jag och Lollo var ute häromdagen och plockade lite äppelkvistar till en bild.

Jag hade nämligen fått en vision om att det skulle passa så väldigt bra tillsammans men en ny kruka vi fått in.

Så Lollo fick klättra upp på ett berg och plocka lite haha.

Och så här blev resultatet. Älskar när mina visioner blir verklighet. Ännu en lyx med vårt jobb helt klart.

Ha en härlig helg fina ni!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. jag är helt såld på kröna krukor. Har precis loppat en och fyndat en på min mormors och morfars kolonilott. I dem har jag nu chili och paprika!

    1. Åh härligt att höra. Grönt är verkligen min bästa färg! Hoppas chilin och paprikan växer fint i nya fynden:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

0
Läs mer »

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

7
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny