volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Om äppelblom och våren på Vintagefabriken

Om äppelblom och våren på Vintagefabriken

Fin fredag till er! Hoppas ni mår bra.

Jag sitter på jobbet på Vintagefabriken och har nyss packat upp massvis med fina vaser och grejer och ska snart ta en sen lunch. Det händer tyvärr alldeles för ofta att klockan blir 14 och vi kommer på att vi inte ätit…

Här i Midsommarkransen blommar äppelträden och syrenerna och det är så himla fint. Jag och Lollo var ute häromdagen och plockade lite äppelkvistar till en bild.

Jag hade nämligen fått en vision om att det skulle passa så väldigt bra tillsammans men en ny kruka vi fått in.

Så Lollo fick klättra upp på ett berg och plocka lite haha.

Och så här blev resultatet. Älskar när mina visioner blir verklighet. Ännu en lyx med vårt jobb helt klart.

Ha en härlig helg fina ni!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. jag är helt såld på kröna krukor. Har precis loppat en och fyndat en på min mormors och morfars kolonilott. I dem har jag nu chili och paprika!

    1. Åh härligt att höra. Grönt är verkligen min bästa färg! Hoppas chilin och paprikan växer fint i nya fynden:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny