lovely life, volang, kubel kids sandberg event-21

Lite om livet just nu

Livet just nu går i ett rasande tempo och jag hinner inte med. Det är inte bara det här med att det är sommar i maj (vilket jag såklart älskar) utan också att dagarna bara försvinner utan att jag hinner fånga dem.

På jobbet är det massvis att göra med stylingar, paketpackning, events, plåtningar, ombyggnad av Lovely Life och lite till. Underbart att det kom i gång till slut efter att jag var så orolig där i vintras. Så tacksam för det.

Vi har just nu två praktikanter hos oss på Vintagefabriken och det känns så grymt roligt men också läskigt att ha ett så stort ansvar. En av dem hjälper oss i butiken och den andra kommer att jobba med det digitala och båda två är unga tjejer som hittat till oss på ett eller annat sätt via Arbetsförmedlingen. Hoppas på att vi kan hjälpa dem med att ge dem en knuff i rätt riktning när de ska vidare sen. Så viktigt det där. Att kunna hjälpa där man kan. Dessutom får vi grym hjälp tillbaka och så himla värdefull feedback på alla sätt och vis!

Ett fint utbyte med andra ord. Önskar att vi kunde jobba ännu mer med den här typen av utbyte framöver. Det är verkligen ett mål jag har med vår verksamhet. Förutom att tjäna lite pengar på den haha.

Privat så har jag anordnat en möhippa för en fin vän som gifter sig i maj, jag har smitit från jobbet en dag för att rensa kolonilotten på kirskål och maskrosor (pju) samt varit sekreterare på årsstämman i vår förening, målat om i köket och lite till.

Jag är ganska slut med andra ord. Önskar att jag kunde vara lite bättre på det här med att vara i nuet och liksom ta mig an varje dag med nya krafter. Men det är ju så svårt! Det är lätt att veckorna hopar sig och så sitter man där i mitten av veckan och glömmer att andas och får magont. Så dåligt. Vad är era knep då? Dela gärna med er!

Just nu ser jag fram emot söndag då jag ska hänga med min lilla familj och kanske fira Mors dag, att packa resväskan och åka till Köpenhamn och Gotland i sommar. Samt att hänga på vår kolonilott massor och få den så fin och mysig som det bara går.

Plus den här kvällen som ska spenderas med en skål jordgubbar och ett avsnitt av The Handmaid’s Tale. Nån mer än jag som är fast i den serien?

Fin kväll till er!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Emma Thun

    Den där sortens tips behöver jag med…så inkommer några bra får du berätta 🙂

  2. Christin

    Vilket fint inlägg Linda. Kunde känna igen mig i mycket. Kämpar också med tiden. Ska bli kul att se LL färdigt sen 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.