volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Våren på Kungsholmen

Våren på Kungsholmen

Det är så himla vackert i mina kvarter här på Kungsholmen i Stockholm just nu. Häromdagen, innan jag cyklade jag till jobbet, passade jag på att ta lite bilder på vägen jag cyklar efter att jag lämnat Chaplin på förskolan. Kolla!

Syrenträd i backen upp från Pontonjärparken.

Magnoliaträdet på Fridhemsgatan har snart tappat alla sina blommor men det är lika fint ändå.

En av vårens höjdpunkter är att se detta blomma.

Körsbärsträdet i rondellen ner till Rålamshovsparken.

Snart helt utblommat…

En del av Rålambshovsparken och Boule Bar.

Lite mer syrener.

Och så den här roliga parken; Rålis parklek. Här har jag ju hängt en del kan jag säga haha. En av Stockholms bästa lekplatser! Rekommenderas varmt för den som har barn.

Fin helg till er!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint <3 Nästan svårt att minnas hur det såg ut för två månader sedan, man förtränger fort det gråa som var…
    Fin helg till dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny