Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Våren på Kungsholmen

Våren på Kungsholmen

Det är så himla vackert i mina kvarter här på Kungsholmen i Stockholm just nu. Häromdagen, innan jag cyklade jag till jobbet, passade jag på att ta lite bilder på vägen jag cyklar efter att jag lämnat Chaplin på förskolan. Kolla!

Syrenträd i backen upp från Pontonjärparken.

Magnoliaträdet på Fridhemsgatan har snart tappat alla sina blommor men det är lika fint ändå.

En av vårens höjdpunkter är att se detta blomma.

Körsbärsträdet i rondellen ner till Rålamshovsparken.

Snart helt utblommat…

En del av Rålambshovsparken och Boule Bar.

Lite mer syrener.

Och så den här roliga parken; Rålis parklek. Här har jag ju hängt en del kan jag säga haha. En av Stockholms bästa lekplatser! Rekommenderas varmt för den som har barn.

Fin helg till er!

2

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint <3 Nästan svårt att minnas hur det såg ut för två månader sedan, man förtränger fort det gråa som var…
    Fin helg till dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny