Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Behind the scenes från en plåtning för Mora Armatur

Behind the scenes från en plåtning för Mora Armatur

Fin fredag bästa ni! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från veckans roligaste jobb. En plåtning som jag och Lollo gjorde för Mora Armatur.

Ni kanske minns att jag var på en bloggträff i höstas som Mora armatur bjöd in till?

Där erbjöd alla oss bloggare som medverkade att göra ett samarbete med dem – och visa upp någon av deras fina kranar. Eftersom vi redan har en sådan kran hos oss på vårt kontor Fabriken i Kransen passade det ju perfekt!

jordgubbar

Sagt och gjort! Vi gjorde en styling med sommarblommor, vackert porslin, jordgubbar och annat härligt.

Lollo fixade och donade med blommor.

Kolla vilka fina!

Vi är i full gång haha.

Grönt på kylen. Vintagevaser blandat med min favoritvas från Vintagefabriken.

Så fort bilderna är klara ska jag såklart visa det färdiga resultatet. Har på känn att det blev riktigt fint faktiskt!

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny