bergianska-tradgården-13

Sommarlista

Tänkte bjuda på en sommarlista för att säga hej till juni. En av årets bästa månader ju! Listan skickar jag sen vidare till min fina bloggkollega EmmaWhat decorates my day som är en av mina favoritplatser för inspiration just nu. Missa inte att kika in på hennes blogg sen!

1. Vad är ditt bästa sommartips i din stad?

Åka båt till Djurgården och gå på Skansen eller besöka Rosendals trädgård. Eller ta med picknick och hyr cyklar (finns bland annat cykelutlåning vid Gröna Lund) och cykla ut mot Djurgårdsbrunn.

Garanterat en succé!

 Även Bellmansgården vid Långholmen är superfint och mysigt (om än med svindyr mat tyvärr).

2. Vad har du för sommarplaner?

Jag tar semester i början av juli och drar då till Köpenhamn med min familj och med Lollos familj. Hurra så roligt! Vi ska bo på ett mysigt hotell i stan och hänga runt i parker, äta glass och dricka vin när barnen sover.

Sen blir det några dagar på Gotland hos Emma och hennes familj (kolla in fler bilder av deras underbara torp på GotlandEmmas blogg!) och då hoppas jag också kunna hälsa på fina Therese på Plåthuset.

Sen blir det också en tur till Karlskrona dit vår tidigare grannfamilj flyttat. Snyft. Men det ska bli superkul att träffa dem igen! Speciellt roligt ska det blir att få se Chaplin återse en av sina bästa kompisar.

Sen vill jag också gärna åka en sväng till Uppsala i sommar med för att se Botaniska trädgården där i full blom. Plus åka ut med svärföräldrarnas båt en sväng!

3. Vad kommer du att blogga om i sommar?

Förhoppningsvis härliga och soliga dagar, jordgubbar och utflykter. Visst gillar ni utflyktstips? Jag älskar utflykter så kanske får knåpa ihop en liten lista på mina favoritplatser i Stockholm eller något liknande. Bra idé?

Jag gjorde ju förresten en guide till mitt Kungsholmen förra året som ni inte får missa!

Min guide till Kungsholmen hittar ni här.

Foto av Rebecka Rynefelt.

4. Vad läser du/lyssnar du på i sommar?

Jag kommer att läsa boken Rich Boy av  Caroline Ringskog Ferrada-Noli som verkar grymt bra. Sen kommer jag börja från början och lyssna på hennes och Liv Strömqvists podcast En varg söker sin pod. Älskar den!

5. Vilka bloggar läser du i sommar?

Alla bloggar här på Lovely Life såklart. Sen kommer jag också hålla ett öga på nystartade portalen Just wanna have fun som är en riktig diamant där ute i bloggosfären!

En nyfunnen favorit där är bloggen Fröken Kräsen som gör riktigt härliga – och enkla – recept och också tipsar om sina favoriter i hemstaden Köpenhamn.

Håll utkik efter sommarlistan som dyker upp hos Emma under juni månad! Vill DU haka på sommarlistan på Lovely Life? Skriv en kommentar så att jag kan få läsa den!

7

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Christin

  Va kul att läsa om din sommar (kanske lånar listan jag också!) och såklart extra tack för fina ord om JWHF. Blir glad!

  1. volang

   Ja gör det! Vore skoj! Tack för allt fint ni skapat:) Så grymt!

 2. enlangblondin

  Du är en diamant!
  Och det låter som ljuvliga sommarplaner.

  Kram!
  //Lina

  1. volang

   Tack fina! Hoppas du har det bra. <3

 3. linn/frk. kräsen

  Vilken härlig sommar du verkar ha inplanerad! Och kul med besök i Köpenhamn (är kanske lite partisk där, haha).

  TACK för fina ord om min blogg förresten! Blir så otroligt glad för att du gillar min stil. Jag har ju läst med här inne hos dig i evigheter, så blev liksom lite extra smickrad nu <3

 4. volang

  @Linn. Åh tack för att du läser! Ska skriva upp och ta med mig alla dina tips till Köpenhamn innan vi drar dit!:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.