Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Bloggtips; Självhushållningsprojektet

Bloggtips; Självhushållningsprojektet

Här kommer ett finfint bloggtips för er som tycker om mat, naturen och härliga bilder. Självhushållningsprojektet som grymma Karoline Jönsson och hennes kärlek Alexander driver.     

Karoline är kokboksförfattare, vego & hållbarhets-influencer hon drev också den  underbara bloggen Det gröna skafferiet.

Såhär skriver hon om Självhushållningsprojektet:

Här på bloggen får ni följa oss, vecka för vecka, projekt för projekt, åtminstone genom 2018. Förutom att odla upp trädgårdslandet, resa ett tunnelväxthus, anlägga en bärträdgård och sköta om fruktträden kommer vi också skörda i naturen och hos de vänner och bekanta som inte själva mäktar med att ta vara på allt. Dessutom blir det mängder av köksprojekt och idéer om hur man kan ta klimatsmarta val i vardagen och så gott man kan ta vara på jordens resurser. Allt varvat med funderingar om down shifting, livet på landet och annat som vi väljer att fylla våra liv med. 

Så himla inspirerande och härligt. In och följ vettja!
Psst. Självhushållningsprojektet finns också på Instagram här:
@sjalvhushallningsprojektet
5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Härliga bilder ,med fräscha primörer .

  2. Verkligen! Så himla fin inspiration!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny