Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Drömmiga posters i pastell från Desenio

Drömmiga posters i pastell från Desenio

Inlägget är ett samarbete med Desenio.

Hurra! Idag lanseras en så himla fin studiokollektion med posters från Desenio som jag tänkte dela med er.

desenio coast to coast

Kollektionen heter Coast to Coast och är som en resa genom USA – i fotokonst. Kollektionens motiv är lite som innehållet i en godispåse och innehåller en blandning av hus i vacker art deco-stil till gröna palmer, blå hav och rosa skyltar. Drömmigt inte sant?

Jag fick äran att tolka kollektionen Coast to coast på mitt alldeles egna sätt och tog verkligen till vara på det här med art deco, palmer och blå himlar.

Jag och Lollo stylade och plåtade hemma i hennes vardagsrum. Inte bara för att hennes hem präglas mycket av just art deco – utan också för att hennes soffa har den mest perfekta rosa färgen som också återfinns i alla fina posters.

Desenios nya studiokollektion Coast to Coast sträcker sig från Miamis designdistrikt, art deco-kvarter och strandpromenader via Los Angeles urbana cityliv – till Palm Springs palmer, arkitektur i vintagestil och karga ökenlandskap.

Föga förvånande var det just de posters från Miami som jag gillade lite extra mycket som jag valde att sätta på väggen.

Även om det är väldigt svårt att välja en favoritposter så tror jag att den här som heter Blue stairs hamnar högst upp. Så fin att kombinera med både mässing, trä och gröna växter.

Vilken är er favorit?

Ni som läser min blogg får just nu 25% rabatt på posters hos Desenio om ni anger koden ”VOLANG25”.

(Erbjudandet gäller mellan den 19-21 juni och gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters). 

In och kika för att se om ni hittar några favoriter! Förutom kollektionen Coast to Coast finns det en uppsjö av fina posters som jag verkligen tror ni kommer gilla. Dessutom till superbra priser!

In och kika hos Desenio vettja!

På bilderna ser ni följande posters.

”Blue stairs” 50 x 70 cm

”Pink banana leaves” 21 x 30 cm 

”Pink parsol” 30 x 40 cm

”Miami South Beach” 30 x 40 cm 

”Pink balconies” 30 x 40 cm

”Pink sign” 21×30

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny