Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Idag för för 1 år sen hade jag den lyckligaste tiden i mitt liv

Idag för för 1 år sen hade jag den lyckligaste tiden i mitt liv

I juni förra året hade jag den lyckligaste månaden i mitt liv. I alla fall en av de lyckligaste. Då var jag och familjen i New York hela månaden och levde livet.

Tanken var att vi skulle åka dit och jobba – istället för att göra det hemma i Stockholm – och så kunde vi varva jobb med nöje. Jag skulle säga att vi jobbade LITE mindre än vi kanske tänkt haha. Det fanns ju extremt mycket härligt att göra istället för att jobba när vi ändå var där.

Som att äta regnbågsglass på roliga lekplatser.

Gå på blomstermarknader.

Äta frukost på café.

Promenera i Central park och dricka världsgott iskaffe och titta på människor.

Gå på loppis.

Och hänga på den magiska platsen Snug Harbor (som låg på Staten Island där vi bodde).

Vill ni se fler bilder från vår resa till New York och kanske få lite tips på vad man kan göra i New York? Då ska ni kika här!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny