Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Midsommaren i 6 bilder

Midsommaren i 6 bilder

Hej! Hoppas ni hade en snäll och mysig midsommar. Det hade jag.

Vi firade i stan med några kompisar. Gick på midsommarfirande i Rålis med Nema Problema, band kransar nere på vår innergård och dukade upp till middag på vår (lilla) balkong). Himla fint var det.

Jag har ju gått på en och annan kranskurs hos NikaSkillad Florals vid det här taget så lite har jag snappat upp om det här med kransbinderi haha. Band denna till Chaplin av rosor från ICA och blåklint, astilbe och prästkrage från blomsterbutiken.

Bästa Sophie blev snabbt ett proffs och gjorde denna fina krans till sig själv.

Middag på balkongen! Finns det hjärterum osv.

Mums. Kan lätt äta detta varje dag för resten av mitt liv.

Jag och min bästa person. <3

Fin lördag till er!

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny