Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Midsommaren i 6 bilder

Midsommaren i 6 bilder

Hej! Hoppas ni hade en snäll och mysig midsommar. Det hade jag.

Vi firade i stan med några kompisar. Gick på midsommarfirande i Rålis med Nema Problema, band kransar nere på vår innergård och dukade upp till middag på vår (lilla) balkong). Himla fint var det.

Jag har ju gått på en och annan kranskurs hos NikaSkillad Florals vid det här taget så lite har jag snappat upp om det här med kransbinderi haha. Band denna till Chaplin av rosor från ICA och blåklint, astilbe och prästkrage från blomsterbutiken.

Bästa Sophie blev snabbt ett proffs och gjorde denna fina krans till sig själv.

Middag på balkongen! Finns det hjärterum osv.

Mums. Kan lätt äta detta varje dag för resten av mitt liv.

Jag och min bästa person. <3

Fin lördag till er!

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny