Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Drömlägenhet i Midsommarkransen

Drömlägenhet i Midsommarkransen

Jag måste bara visa upp denna HELT magiska lägenhet i Midsommarkransen som just nu är till salu via Historiska hem.

Lägenheten ligger i den otroligt vackra byggnaden PianofabrikenTellusborgsvägen – en tegelbyggnad vars takhöjd, fönster, loft och bjälkar för tankarna till New York.

Hade jag haft orken – och pengarna haha – att flytta hit hade jag gjort det på en gång!

Jag säger bara; titta och njut.

historiska hem

historiska hem

Alla bilder via Historiska hem.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

32

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny