Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett med malva och stjärnflocka

Min fredagsbukett med malva och stjärnflocka

Glad fredag önskar jag er. Snart ska jag dra och hämta Chaplin från förskolan och sen möts upp några vänner som är på besök från Jönköping. Det blir fint det!

Här hemma pryder några ljuvliga blommor – som jag plockat på vår kolonilott – köksbordet och får agera som fredagsbukett.

Bland annat är det malva, stjärnflocka och blåklint som växer där just nu. Älskar att kunna plocka ihop en bukett där. Underbar känsla!

I helgen blir det barnfritt när jag och David ska gå och se Paul Simon på Globen. Längtar! Hoppas, hoppas han spelar  min favoritlåt Only living boy in New York

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny