Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Kika in i vårt kök!

Kika in i vårt kök!

I förra veckan fick jag ett ryck och bestämde mig för att måla våra öppna hyllor i köket. Jag drog fram målarpensel, liten skumgummiroller och en burk med målarfärgen Forest Green som jag fått av min fina bloggranne Anna Kubel.

Innan hade vi den här, lite mörkare gröna färgen på hyllorna. Också himla fin men hyllorna var lite slitna så de behövde lite kärlek.

Först. Städa undan alla saker som var på hyllorna. Pju. Kaoset då alltså…

Någon timme senare. Klart! Eftersom jag hatar omständliga saker så orkade jag inte borra ner hyllorna först utan målade dem på plats.

Ganska jobbigt men ändå SÅ värt.

Sen var det bara det roliga kvar. Att fylla dem igen!

Just nu pryds de öppna hyllorna i köket bland annat av de franska vinglasen vi köpte på Österlen, en kaffekvarn vi hittat på loppis och kaffebryggare från New York.

Tycker också om att blanda in växter i öppna hyllor så här får en stjälk från en gullranka stå i en vas.

Firade det hela med lite fika.

Någon liten ville provsmaka.

”Okej då! Bara för att du är så gullig”. kan jag ha sagt haha.

Vad tycker ni om hyllorna? Gillar ni färgen Forest Green från Nordsjö?

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

25

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »
Stäng meny