Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Hejdå Stockholm och hej Köpenhamn

Hejdå Stockholm och hej Köpenhamn

Hurra! Idag är sista dagen som jag jobbar innan semestern drar igång. Ska bli så skönt att vila hjärnan lite och fy vardagen för ett tag. Det behöver en rastlös själ som mig haha.

Vi rivstartar semestern med att dra till Köpenhamn med Lollo och hennes familj. Vi ska bo på ett mysigt boutique hotell nära Nyhavn och bara hänga runt i solen och göra mysiga saker. Har inga speciella planer utan tar det lite som det kommer.

Jag har redan fått fina tips på min Instagram (@volanglinda) men tar gärna emot fler roliga saker att göra. Vilken park är mysigast för picknick och lek till exempel?

Så länge läser jag just nu igenom bloggen Fröken Kräsen – som ju bor i Köpenhamn – som delar med sig av bra saker att göra i Köpenhamn. Har också till min glädje sett att fina MidissJust wanna have fun har lagt upp en guide till Köpenhamn.

Ha en fin fredagkväll nu!

Bild 1 och 3 av Fröken Kräsen.

5

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hoppas att ni får det mysigt här i Köpenhamn. Och så kul att du kan få lite inspiration från min guide! 🙂

  2. NJUT av Köpenhamn. Nästa gång får ni svänga inom Malmö! Hade varit så kul! Kram!

  3. Tack Linn! Det fick jag verkligen!

  4. Ja det lovar jag att göra Christin. Vore så kul att ses!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny