Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Hejdå Stockholm och hej Köpenhamn

Hejdå Stockholm och hej Köpenhamn

Hurra! Idag är sista dagen som jag jobbar innan semestern drar igång. Ska bli så skönt att vila hjärnan lite och fy vardagen för ett tag. Det behöver en rastlös själ som mig haha.

Vi rivstartar semestern med att dra till Köpenhamn med Lollo och hennes familj. Vi ska bo på ett mysigt boutique hotell nära Nyhavn och bara hänga runt i solen och göra mysiga saker. Har inga speciella planer utan tar det lite som det kommer.

Jag har redan fått fina tips på min Instagram (@volanglinda) men tar gärna emot fler roliga saker att göra. Vilken park är mysigast för picknick och lek till exempel?

Så länge läser jag just nu igenom bloggen Fröken Kräsen – som ju bor i Köpenhamn – som delar med sig av bra saker att göra i Köpenhamn. Har också till min glädje sett att fina MidissJust wanna have fun har lagt upp en guide till Köpenhamn.

Ha en fin fredagkväll nu!

Bild 1 och 3 av Fröken Kräsen.

5

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hoppas att ni får det mysigt här i Köpenhamn. Och så kul att du kan få lite inspiration från min guide! 🙂

  2. NJUT av Köpenhamn. Nästa gång får ni svänga inom Malmö! Hade varit så kul! Kram!

  3. Tack Linn! Det fick jag verkligen!

  4. Ja det lovar jag att göra Christin. Vore så kul att ses!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny