Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Hej från en båt i Mälaren

Hej från en båt i Mälaren

Hej från ett soligt Mälaren! Jag är på båtsemester med Davids familj och har det härligt. Kolla vilken fin båt vi åker i! En träyacht från 1930-talet.

Vi har betat av Jungfruholmarna, Birka (Vikingabyn) och i detta nu är vi på väg till Mariefred.

Att kalla det hela en idyll är allt annat än en underdrift. Häromdan hittade vi den här stranden där det var 22 grader i vattnet. Härligt!

Chaplin. <3

Boken jag sträckläser och aldrig vill lägga ifrån mig; Låt oss hoppas på det bästa av Carolina Zettervall. Läs den!

Badgunga.

Fina Helena och Kenneth.

Chaplin och farmor som metar.

Hoppas ni också har det fint så här mitt i brinnande juli.

Förresten. Har ni tips på saker att göra i Mariefred tar jag gärna emot dem!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

23

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fint!!!

  2. Tack fina du! Så himla härligt här ju:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny