Lovely life, volang, inredning kok-22

Hemma igen

Nu är vi hemma i Stockholm igen efter några veckors flängande hit och dit. Härligt både att åka runt och att komma hem måste jag säga. Nu senast var vi ju på Gotland och hälsade på Emma, John och deras Majken och Bodil.

Gotland var himla varmt och också väldigt fint. Emma och John visade alla sina smultronställen för oss och jag lovar att dela med mig av dem alla här på bloggen. Har så mycket bilder att de borde räcka ända in i september haha.

Dessutom ska jag ju visa upp bilder från resan till Köpenhamn också. Hoppas på att ni är peppade på att se mer. Klicka gärna på hjärtat här under inlägget om ni gillar det ni läser förresten. Det gör mig så glad!

Lite extra glad är jag att återse vårt gröna kök – som jag ju målade i Anna Kubels Forest Green där i juni om ni minns?

Vad gör ni i sommar egentligen? Vore så kul att höra vad ni har för er!

Psst. Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

35
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lisa waddeland

    Hej dig Linda ! Så varmt och ombonat ditt kök blev. Blir ibland väldigt trött på homestyling men måste ge dig och din kollega högsta betyg de gånger ni visat sådana uppdrag. Du har sån fin känsla i dessa bilder och de känns så ” levande” och ärliga. Varmt tack för allt du delar med dig av på bloggen. Ska själv snart till hyrd lägenhet i Köpenhamn och ser fram emot tips, önskar dig en fortsatt skön sommar! Hälsningar Lisa från Göteborg

  2. Volang

    Men tusen tack snälla Lisa! Så himla glad jag blir av dina ord. Är själv kluven till konceptet homestyling men då vi har ambitionen att skapa levande och personliga hem – som de som flyttar också kan inspireras av – känns det som ett helt okej sidoprojekt.

    Hoppas att du har en fin sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.