Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Fridhem på Gotland

Fridhem på Gotland

En av favoritdagarna när vi var på Gotland var när vi besökte vackra Fridhem. En plats som David visade mig när vi var på Gotland ihop för ungefär hundra år sen. Eller i alla fall 8 år sen haha.

Fridhem är en magisk stenstrand där land möter hav på det mest magiska sätt. Rakt fram ser man havet och horisonten och åt båda sidor dramatiska klippor. Bland annat Högklint (till vänster) – som är känt för sin vackra utsikt.

Här är familjen Sundh på väg genom trädgården hos Fridhems kaffestuga för att ta sig ner till havet.

Majken lånar Davids hand och klättrar ner. Tycker det är så himla fint när barn plötsligt visar en förtroende och låter en ta deras hand eller prata lite mer med dem. Det kan ta en dag eller två men när det väl händer – ja då vet man att man verkligen förtjänat det där förtroendet. Vet ni vad jag menar?

Kolla så härligt!

Kritvita stenar. Påminner mig om stränderna i Nice som jag besökte när jag tågluffade. Också det för hundra år sen. Måste dit igen!

Emma och Majken. <3

Mitt hjärta som undersöker alla vackra stenar.

Det tog sin tid haha. Älskar hans fantasi som kan skapa de mest fantastiska historier av en enda sten. Är så avis på den.

Så vackert här!

Efter ett tag blev vi vrålhungriga och fick springa upp och beställa in lite nödmat innan middagen. Våfflor med grädde och sylt blev det. Sämre förrätt har man ju ätit.

Missa inte ett besök på vackra Fridhem om ni är på Gotland. Emma gick även upp till tjusiga Pensionat Fridhem som hör till caféet. Kolla in hennes blogg för fler bilder! Där måste jag sova en natt eller två nästa gång vi är på Gotland. Det är ett som är säkert.

Vill du se fler bilder från vår resa till Gotland? Kika här:

Hej från Gotland och ett besök på Leva Kungslador.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

18

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny