Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Om ett snopet slut på semestern

Om ett snopet slut på semestern

Jag har tänkt att den här semestern skulle vara i all evighet. Eller i alla fall till och med nästa måndag då förskolan skulle öppna igen. En hel vecka kvar med långa, soliga dagar, utflykter och sovmorgnar. Men så kollade jag kalendern i morse och insåg att jag tagit fel på vecka! Det är ju imorgon förskolan öppnar och vi anmält att Chaplin ska gå. Hur kan man ha så fel? Haha så himla knäppt.

Som tur var insåg jag också att förskolan är stängd för planering både på torsdagen och fredagen så då får vi försöka göra extra mysiga saker då för att få ett värdigt avslut på den här underbara sommaren. Tilläggas ska också att jag verkligen behöver komma ikapp med jobb efter den här långa ledigheten så på ett sätt var det ju också ganska lägligt med några dagars jobb.

Men ändå. Snacka om ett snopet slut va?

Den underbara buketten kommer förresten från självplocketRosendals trädgård där jag och Chaplin var i veckan. Tog massa fina bilder som jag ska visa er en annan dag!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

27

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny