Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Vårt sovrum med blå väggar

Vårt sovrum med blå väggar

Ni är ganska många som hör av er och undrar över de blå väggarna vi har i vårt sovrum. Vad det är för färgkod och märke osv.

Roligt! Jag älskar verkligen den färgen och tycker att allting blir så vackert tillsammans med den. Dessutom väldigt rogivande i just ett sovrum.

Den blå färgen vi har på väggarna i vårt sovrum kommer från Clas Ohlson och heter Glacier Blue. Inget dyrt eller kreddigt märke alltså men precis lika fint för det.

Dagens tips!

Fler bilder från vårt sovrum hittar ni t ex här:

ROTTING, MÖRKBLÅTT OCH EN BUKETT MED OGRÄS I MITT SOVRUM

MIN FAVORITPLATS JUST NU: VÅRT SOVRUM

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

16

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Nydelig blåfarge <3

    1. Tack! Jag tycker också mycket om den:)

  2. Så fint! Jag kör också ofta på färg från Claes O 😊

    1. Härligt att höra! Så bra ju:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny