Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Prima gård på Gotland

Prima gård på Gotland

Här kommer mera Gotland! Hoppas ni gillar bilderna därifrån. Jag liksom sprider ut dem lite här och där för att spara lite på det hela. Lite som en godispåse där man tar en bit då och då istället för att sätta i sig hela på en gång…

En storfavorit var underbara Prima gård!

Här kan man äta fantastisk mat i en underbar miljö, låta barnen leka och kika runt i den härliga butiken som hör till gården.

Kolla så mysigt!

Världens finaste växthus.

Perfekt för att avnjuta en fika, lunch eller middag.

Kolla! Ett persikoträd.

Underbara solrosor.

Utanför växthuset fanns en liten lekhörna för barnen. Perfekt ju!

Sen åt vi mat. Jag tog silltallrik eftersom jag älskar sill. Det var SÅ gott.

Hit kommer vi gärna tillbaka! Dessutom ligger det väldigt nära butiken Fint o fult så att kombinera dessa två rekommenderas varmt.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

13

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny