Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Inredningsinspiration från Handelsvägen via Historiska Hem

Inredningsinspiration från Handelsvägen via Historiska Hem

Kikar in lite snabbt för att bjuda på magiska bilder från en lägenhet i Enskede.

Lite ögongodis så här mitt i veckan!

Kolla vilket fint kök.

Vore en dröm att styla det.

Älskar de vackra vintagemöblerna och de pampiga inslagen i form av byster och stora keramikvaser.

Sovrummet med fantastiskt vackra trädörrar och platsbyggd garderob.

Gulligt barnrum med ett litet kök och urgulliga små möbler.

Sugen på att se fler bilder? Kika in hos Historiska Hem! Imorgon kommer för övrigt en lägenhet ut som jag och Lollo stylat för just Historiska hem. Ska bli kul att visa er den!

STYLING: RYDMAN FOTOGRAFI: SPINNELL

Psst. Apropå magiskt. Kolla in min Instagram (@volanglinda) och stories för något utöver det vanliga.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

16

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny