Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Utställningstips; William Morris på Millesgården

Utställningstips; William Morris på Millesgården

Här kommer ett fint tips till hösten! Ett måste för er som bor i Stockholm och – som jag – älskar William Morris och hans tapetkonst.

I helgen öppnar nämligen utställningen WILLIAM MORRIS – MER ÄN BLOMMIGA TAPETER (15 SEP – 3 FEB 2019) på Millesgården.

william morris gallery london

Jag ser verkligen fram emot det här så himla mycket. Ska gå dit en kväll med några lika frälsta vänner tänkte jag – och riktigt förkovra mig i allt det fina.

william morris gallery london

Ni som läser min blogg kanske minns att jag och David besökte William Morris Gallery när vi var i London förra året. Det var alltså huset där William växte upp som gjorts om till ett museum. Väldigt sevärt! (Här hittar ni fler bilder från den dagen).

Kika in på Millesgårdens hemsida för att få mer info om utställningen William Morris – mer än bara blommor, som alltså börjar i helgen.

Psst. Har ni förresten sett att H&M släpper en kollektion på temat William Morris snart? Hur fint?

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny