Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett från Blomverket

Min fredagsbukett från Blomverket
I samarbete med Blomverket.
Fin fredag till er! Idag har jag fått en så lyxig bukett budad till mig här på Vintagefabriken. Buketten kommer från svenska Blomverket som är proffs på det här med att leverera fantastiska blommor direkt hem till en.
Kanske det bästa sättet att börja helgen på!
Deras buketter kan leveras till både Stockholm och Uppsala och det är superenkelt att beställa en prenumeration på buketter via deras hemsida.
Kolla så fin! Älskar denna fredagsbukett. Med bland annat dahlia, rosor, björnbär (!) eucalyptus och havre.
Är du sugen på att testa det här med att få en lyxig bukett hemskickad från Blomverket? Då får du just nu en finfin rabattkod som ger 100:- i rabatt på första buketten. Rabattkoden är ”VOLANGLINDA”.

Ha en underbar helg nu!

Själv ska jag vara ledig (hurra) och ägna helgen åt att fira David som fyller år på söndag. Ska bli så fint.

7

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fin! Och roligt med lite annorlunda ”ingredienser”. Stockholm-Uppsala är ju inte riktigt mina hemorter, men inspirationen tackar jag varmt för <3

  2. Tack själv Emma! Hoppas du haft en bra helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

7
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

7
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

7
Läs mer »
Stäng meny