Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Min fredagsbukett från Blomverket

Min fredagsbukett från Blomverket
I samarbete med Blomverket.
Fin fredag till er! Idag har jag fått en så lyxig bukett budad till mig här på Vintagefabriken. Buketten kommer från svenska Blomverket som är proffs på det här med att leverera fantastiska blommor direkt hem till en.
Kanske det bästa sättet att börja helgen på!
Deras buketter kan leveras till både Stockholm och Uppsala och det är superenkelt att beställa en prenumeration på buketter via deras hemsida.
Kolla så fin! Älskar denna fredagsbukett. Med bland annat dahlia, rosor, björnbär (!) eucalyptus och havre.
Är du sugen på att testa det här med att få en lyxig bukett hemskickad från Blomverket? Då får du just nu en finfin rabattkod som ger 100:- i rabatt på första buketten. Rabattkoden är ”VOLANGLINDA”.

Ha en underbar helg nu!

Själv ska jag vara ledig (hurra) och ägna helgen åt att fira David som fyller år på söndag. Ska bli så fint.

5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fin! Och roligt med lite annorlunda ”ingredienser”. Stockholm-Uppsala är ju inte riktigt mina hemorter, men inspirationen tackar jag varmt för <3

  2. Tack själv Emma! Hoppas du haft en bra helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny