fredagsbuketten-september-11

Äntligen fredag

Äntligen fredag efter den galnaste veckan på länge. Vi har gjort en stor styling, ett fotojobb, fått in flera nya jobb samt packat paket som galningar i webbshopen. Underbart när det flyter på. Så tacksam för det!

Stora förändringar är också på gång på Vintagefabriken just nu och jag är både glad och väldigt rädd. Mest glad dock men det är en hel del som ska klaffa för att jag ska kunnas glädjas helt och hållet. Lovar att berätta mer  i nästa vecka! Måste bara landa lite själv först.

 

Bjuder på en favorit i repris i form av min fredagsbukett från förra året. En favorit med kål och annat som är i säsong just nu. Är det fredag så är det!

Missa inte att kika in på Instagram under #minfredagsbukett för att se massvis med ljuvliga buketter. Kan inte fatta att det är över 2000 inlägg där sedan jag och Nika på Skillad florals startade den för ca 2 år sen.

Ha en snäll och fin helg på er nu!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny