Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Dags för nya tider

Dags för nya tider

I förra veckan skrev jag ju om en stor nyhet på jobbet som jag var tvungen att landa lite i. Nu tror jag att jag gjort det.

Jag och Lollo ska nämligen sälja vår butik Vintagefabriken i Midsommarkransen! Men flytta den till en annan del av stan.

Nämligen till Kungsholmen, 10 minuter från där jag bor. Så lyxigt.

Vi kommer från och med januari 2019 att dela lokal med världens bästa Elin – som driver Bodil Vintage. Tillsammans med Bodil Vintage och flera andra coola personer kommer vi att vara en del av konceptet  Swedish Nature Collaborations som samlar aktörer inom vintage och design under samma tak.

 

Nu ska vi bara hitta någon som kan ta över vår pärla till lokal. En plats där vi spenderat 5 år och varit med om massvis av roliga, tokiga, tråkiga och härliga saker tillsammans.

Men nu är det alltså dags att säga hejdå till Midsommarkransen och hej till Kungsholmen. Vi är med andra ord väldigt redo för nya äventyr! Hoppas ni vill haka på under vägen. Det ska målas, piffas, fixas, packas, packas upp och allt möjligt däremellan.

Puh. Och jag som trodde att det här skulle bli en lugn höst. Ack så fel jag hade…

Foto 1, 3 och 5 av Babes in Boyland, övriga fotografier av mig.

14

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Men så kul!!! Heja! Ser framemot att följa såklart!

 2. Yes! Jobbar på Kungsholmen, välkomna!!

 3. Vad roligt Eva! Då ses vi i januari:) Välkommen förbi!

 4. Tack snälla Christin! Det gör mig glad att höra:)

  1. Härliga tider Emma. Du är SÅ välkommen. Ja, det är precis dit vi ska flytta. Blir så kul!

 5. Men sååå kul Linda! Vilken grej! Hejar på dig och Lollo av hela mitt hjärta!!!

  1. Tack snälla fina du. Det gör mig så glad! <3 Varmt välkommen förbi när vi flyttat!

 6. Vad kul, välkommen till Kungsholmen! Hälsningar Fatima (som driver Swixer Film på Hantverkargatan 55 :-)).

 7. Fatima: Tack snälla Fatima! Vi ser fram emot att ses och att kanske kunna göra något roligt ihop nästa år!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

14
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

14
Läs mer »
Stäng meny