lovely life, volang, chaplin-6

5 år idag!

Idag fyller den här lilla personen 5 år. Hurra för att han finns och han är just min!

Vi har firat hela helgen med två kalas och idag tog vi ledigt allihop och gick på bio och restaurang.

Nu ska det ritas och byggas lego och lekas med alla de andra roliga presenterna som trillat in här under dagarna tre. Lyxigt värre.

Kan inte förstå att jag just precis nu, för exakt 5 år sen, låg på BB och hade fått epiduralen… Föga visste jag vad som väntade några timmar längre fram. Varken det fruktansvärda eller det underbara haha. Ni som vet ni vet…  Är så tacksam för att allt gick bra och att jag sedan den dagen blivit tusen gånger mer lycklig än jag nånsin trodde var möjligt.

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.