Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

5 år idag!

5 år idag!

Idag fyller den här lilla personen 5 år. Hurra för att han finns och han är just min!

Vi har firat hela helgen med två kalas och idag tog vi ledigt allihop och gick på bio och restaurang.

Nu ska det ritas och byggas lego och lekas med alla de andra roliga presenterna som trillat in här under dagarna tre. Lyxigt värre.

Kan inte förstå att jag just precis nu, för exakt 5 år sen, låg på BB och hade fått epiduralen… Föga visste jag vad som väntade några timmar längre fram. Varken det fruktansvärda eller det underbara haha. Ni som vet ni vet…  Är så tacksam för att allt gick bra och att jag sedan den dagen blivit tusen gånger mer lycklig än jag nånsin trodde var möjligt.

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lansering av Quod doftljus.

För ett litet tag sedan lanserades nya varumärket Quod, sina handgjorda, veganska doftljus gjorda i helt unika svensktillverkade porslinsbehållare tillverkade av porslinsfabriken i Lidköping. Doftljusen

0
Läs mer »

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »
Stäng meny