Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Serietips oktober; Killing Eve

Serietips oktober; Killing Eve

Har ni sett tv-serien Killing Eve på HBO? Om inte kan jag varmt rekommendera den! Det är verkligen en sån där serie som stannar kvar och som man (jag) blir beroende av och vill se hela på en gång. Perfekt för oktober med andra ord.

Killing Eve handlar om lönnmördaren Villanelle (Jodie Comer) som jagas av agenten Eve (Sandra Oh från Grey’s Anatomy bland annat) och är en serie som är mycket mer än en klassisk ”ond person jagas av god person”. Den har massvis med lager, en spännande historia med mycket överrsakningar och extremt bra karaktärer med komplexa personligheter. Precis som jag älskar.

Dessutom är den otroligt snyggt gjord och både platserna där karaktärerna rör sig och deras sätt att klä sig är både inspirerande och mångfacetterat.

Störst behållning i serien får jag av av huvudkaraktären – lönnmördaren Villanelle – som spelas av Jodie Comer. Älskar denna roll och sättet på vilket Jodie spelar henne. Man blir både livrädd för henne och vill vara hennes kompis på samma gång. Genialt!

Ni bara MÅSTE se Killing Eve. Och gärna lämna en kommentar här sedan så att vi kan diskutera den!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Roligt! Den är ju underbar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny