killing-eve-102-villanelle-comer-800x600

Serietips oktober; Killing Eve

Har ni sett tv-serien Killing Eve på HBO? Om inte kan jag varmt rekommendera den! Det är verkligen en sån där serie som stannar kvar och som man (jag) blir beroende av och vill se hela på en gång. Perfekt för oktober med andra ord.

Killing Eve handlar om lönnmördaren Villanelle (Jodie Comer) som jagas av agenten Eve (Sandra Oh från Grey’s Anatomy bland annat) och är en serie som är mycket mer än en klassisk “ond person jagas av god person”. Den har massvis med lager, en spännande historia med mycket överrsakningar och extremt bra karaktärer med komplexa personligheter. Precis som jag älskar.

Dessutom är den otroligt snyggt gjord och både platserna där karaktärerna rör sig och deras sätt att klä sig är både inspirerande och mångfacetterat.

Störst behållning i serien får jag av av huvudkaraktären – lönnmördaren Villanelle – som spelas av Jodie Comer. Älskar denna roll och sättet på vilket Jodie spelar henne. Man blir både livrädd för henne och vill vara hennes kompis på samma gång. Genialt!

Ni bara MÅSTE se Killing Eve. Och gärna lämna en kommentar här sedan så att vi kan diskutera den!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Roligt! Den är ju underbar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny