william morris compton indigo-russet volang lovely life_-2

Vårt ”nya” vardagsrum med tapeten Compton av William Morris

Äntligen har vi fått upp tapet i vårt vardagsrum. I över två år (överdriver inte ens haha) har jag haft olika tapetstuvar upphängda på väggen i vardagsrummet bakom vår soffa och velat och velat. Ingen har känts 100%.

Förrän jag hittade den här. ”Compton Indigo/Russet” från William Morris & Co.

Älskar hur den plockar upp övriga färger i vårt hem och hur den är precis lagom ”vild” och spretig.

SÅ nöjd just nu som ni förstår.

Nu ska bara väggen mittemot få en make over med hjälp av det fantastiska hyllsystemet från Betonggruvan. Och så ska jag ta hem lite kuddar som är ute till låns på en av alla stylingar jag och Lollo gjort på Vintagefabriken den sista tiden. Lite skralt här hemma just nu haha.

Nyfiken på att se hur vårt vardagsrum såg ut tidigare? Kika t ex här:

NYTT ROTTINGBORD I VÅRT VARDAGSRUM

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

34
Stäng meny