Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Vårt ”nya” vardagsrum med tapeten Compton av William Morris

Vårt ”nya” vardagsrum med tapeten Compton av William Morris

Äntligen har vi fått upp tapet i vårt vardagsrum. I över två år (överdriver inte ens haha) har jag haft olika tapetstuvar upphängda på väggen i vardagsrummet bakom vår soffa och velat och velat. Ingen har känts 100%.

Förrän jag hittade den här. ”Compton Indigo/Russet” från William Morris & Co.

Älskar hur den plockar upp övriga färger i vårt hem och hur den är precis lagom ”vild” och spretig.

SÅ nöjd just nu som ni förstår.

Nu ska bara väggen mittemot få en make over med hjälp av det fantastiska hyllsystemet från Betonggruvan. Och så ska jag ta hem lite kuddar som är ute till låns på en av alla stylingar jag och Lollo gjort på Vintagefabriken den sista tiden. Lite skralt här hemma just nu haha.

Nyfiken på att se hur vårt vardagsrum såg ut tidigare? Kika t ex här:

NYTT ROTTINGBORD I VÅRT VARDAGSRUM

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

31

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Vilken fullträff! Tur att de där två åren fick gå så det blev sådär 100% rätt <3

    1. Tack snälla! Haha ja det kanske var en himla tur ändå:)

  2. Så fantastiskt fint det har blivit! Ibland är det bara bra att det går lite långsamt, för så blir det liksom helt rätt till sist.

  3. Tack snälla Linn så glad jag blir över att höra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny