Kungsholmen host 2018 Volang Lovely life-4

Hösten på Kungsholmen och Vintagefabriken flyttar

Hej november! Du är inte min favorit men låt oss göra det bästa av saken.

Så länge löven är kvar på träden och mina gator i kvartet där jag bor ser ut såhär, känns det himla fint.

Kolla in detta hus! Ett av husen jag bor granne med här på Kungsholmen. Ligger faktiskt också på samma gata som butiken jag och Lollo flyttar vår kära Vintagefabriken till i januari. Som jag berättade om här om ni minns?

När jag skrev och berättade om inlägget första gången var jag mest nervös nu är vi över på andra sidan (lokalen är såld, hurra!) och det känns så kul.

Vi kommer alltså att flytta hela butiken till en 100 kvadratmeter stor lokal på Fridhemsgatan, Kungsholmen i januari 2019. Där kommer vi att dela lokal med bland annat den fina vintagebutiken Bodil Vintage och ingå i det härliga konceptet Swedish Nature Collaborations – som samlar aktörer inom vintage och design. Och då blir vi på Vintagefabriken alltså en av de aktörerna.

Någon av er som läser här som kanske vill komma och hälsa på när vi flyttar närmre stan? Hoppas det! Säg hej till mig i butiken så lovar jag att ni får en fin rabatt!

Ps. I min guide till Kungsholmen finns en del bilder från när jag varit och hälsat på hos Swedish Nature Collaborations. Har lite nya bilder jag ska visa er i helgen tänkte jag.

Trevlig helg till er nu!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny