Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Hösten på Kungsholmen och Vintagefabriken flyttar

Hösten på Kungsholmen och Vintagefabriken flyttar

Hej november! Du är inte min favorit men låt oss göra det bästa av saken.

Så länge löven är kvar på träden och mina gator i kvartet där jag bor ser ut såhär, känns det himla fint.

Kolla in detta hus! Ett av husen jag bor granne med här på Kungsholmen. Ligger faktiskt också på samma gata som butiken jag och Lollo flyttar vår kära Vintagefabriken till i januari. Som jag berättade om här om ni minns?

När jag skrev och berättade om inlägget första gången var jag mest nervös nu är vi över på andra sidan (lokalen är såld, hurra!) och det känns så kul.

Vi kommer alltså att flytta hela butiken till en 100 kvadratmeter stor lokal på Fridhemsgatan, Kungsholmen i januari 2019. Där kommer vi att dela lokal med bland annat den fina vintagebutiken Bodil Vintage och ingå i det härliga konceptet Swedish Nature Collaborations – som samlar aktörer inom vintage och design. Och då blir vi på Vintagefabriken alltså en av de aktörerna.

Någon av er som läser här som kanske vill komma och hälsa på när vi flyttar närmre stan? Hoppas det! Säg hej till mig i butiken så lovar jag att ni får en fin rabatt!

Ps. I min guide till Kungsholmen finns en del bilder från när jag varit och hälsat på hos Swedish Nature Collaborations. Har lite nya bilder jag ska visa er i helgen tänkte jag.

Trevlig helg till er nu!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny