Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

En (ganska) vanlig dag på jobbet

En (ganska) vanlig dag på jobbet

I förra veckan var det dags för stor fotografering hemma hos min parhäst Louise i Vintagefabriken. Hon har nyligen renoverat sin lägenhet på 2 rum och kök med visionen att maximera utrymmet i hemmet – för att hon och familjen ska ha möjlighet att bo kvar där länge.

Det blev så galet fint om ni frågar mig! Ni minns kanske att jag hemma hos dem med kameran i somras – precis innan renoveringen skulle dra igång? Kolla in bilderna här.

Eftersom att det är mycket roligare att fotografera produkter i en hemmamiljö packade vi ihop massvis med finheter från butiken och spatserade (nåja, kanske snarare kånkade) hem dem till henne.

Där mötte vi upp vår grymma fotograf Rebecka och sen började vi jobba.

Lollo in action i det fina köket – som nu är både kök och vardagsrum istället för endast vardagsrum, som tidigare.

Bland annat fotograferade vi bilder med fokus på jul. Så tjusigt att slå in paket med tapet ju. <3

Barnrummet är kvar på samma plats men har bland annat fått en ny tapet. Favoriten Ava från kollektionen Kubel Kids via Sandberg Wallpaper.

Drömmig inte sant?

Det var en (ganska) vanlig dag på jobbet. Jag har antagligen sagt det förut men lyllo mig för att jag får göra det här alltså.

Fin kväll till er nu!

Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

24

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad fint och vad nyfiken jag blev på renoveringen av vardagsrum/kök. Hoppas att vi får se mer! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

24
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

24
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

24
Läs mer »
Stäng meny