artilleriet jul w

Finast i veckan; Två nya sånger, konst och kransar av torkade blommor

Hej måndag! Här kommer min sammanfattning av veckan som gick och lite av det gillade bäst. Brukar ju tycka att det är himla skoj att skriva dessa inlägg men har helt tappat det på sistone. Men känner för att börja om på nytt igen. Hoppas ni gillar!

Trendiga butiken Artilleriet har släppt sina bilder för julen 2018. Galet fint tycker jag! 

Babes in Boyland har gjort en superfin krans med torkade blommor som blev så himla delikat och fin.

En liknande krans har också bästa NikaSkillad Florals gjort. Kan även avslöja att vi kommer sälja några av dessa ljuvliga skapelser hos oss på Vintagefabriken inom kort. Håll utkik. De är galet fina verkligen!

Min kille har släppt ny musik! Självklart är den jättebra och ni hittar den under David Pagmar på t ex. Spotify.

Foto av Rebecka Rynefelt.

Min kollega och vän Mimmi Staaf – som precis som jag driver butik i Midsommarkransen – har bestämt sig för att lägga ner butiken och satsa helhjärtat på styling nästa år. Så modigt och spännande beslut! Nu är därför hennes fantastiska fina lokal till salu. Läs mer på bloggen hos Mimmi Staaf.

Bloggen SF Girl inspirerar med så himla fina bilder på konst i inredningen – vilket ju är en stor trend just nu. Jag håller mig fortfarande till prints här hemma men blir såklart påverkad och börjar snegla i lådorna med tavlor på Myrorna när jag är där haha. Dock är jag ingen konstkännare men skulle jag hitta något jag gillar skulle jag gå på magkänslan till 100%. Hur tänker ni? Har ni konst eller prints? Eller inget?

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

15

Detta inlägg har en kommentar

  1. Du är finast i veckan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny