Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

4 tips på hur man kan använda torkade blommor

4 tips på hur man kan använda torkade blommor

Ni kanske har uppmärksammat att en stor trend just nu handlar om torkade blommor. I alla dess former! Jag gillar konceptet massvis och blev också för någon vecka sedan inbjuden till en workshop med Christofers blommor och Eva Solo i just hur man binder en bukett med torkade blommor. Buketten står här hemma nu och ser lika tjusig ut varje dag. Mycket bra grej!

Bland annat är hortensia väldigt tacksamt att torka. Kolla så vackert hos min favoritblogg Our food stories. Bara att ställa i en vas och låta dem pryda valfritt bord eller hylla.

Även vass är tjusigt och står sig lika fint vår som vinter. De här vasstråna plockade jag t ex i somras (om ni minns) och de har fått pryda vårt bord i vardagsrummet länge.

Även om man ska duka till en middag är det tacksamt med torkade blommor och blad! Kolla så enkelt och fint.

Den som har massvis med tid och tålamod (inte jag dock haha) kan testa att göra en sån här installation. HELT fantastisk ju! Även den kommer från Our food stories.

Vintagefabriken har jag och Lollo bett Nika på Skillad Floral Design att göra en krans av torkade blommor. Hur fint är inte den här? Att hänga på väggen i t ex sovrummet eller som en del av en tavelvägg i vardagsrummet. Hållbart, vackert och alldeles underbart om ni frågar mig!

Tips på blommor som blir fantastiskt fina att torka är t ex hortensia, eterneller, vass, vete, limonium, tistlar, solboll.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

9

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hållbart är bäst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

9
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

9
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

9
Läs mer »
Stäng meny