anne-pa-gronkulla

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i vår webbshop och butik nu i dessa viktiga veckor innan jul. Vi försöker packa ner butiken parallellt med att vi skickar ut massa paket och det går väl sådär haha.

Vi har också fått ett superroligt uppdrag för ett företag som säljer te som vi ska skapa content för. Lovar att berätta mer om detta en annan dag! Men det är mycket att sätta sig in och så vill man ju göra ett så bra intryck som möjligt såklart. Längtar efter lite ledigt helt klart.

Men en sak som jag ägnar mig åt just nu – när jag har en sekund eller två över – är att kolla på den FANTASTISKA serien Jag är Anne på Netflix. För er som, liksom jag, älskar Anne på Grönkulla är detta verkligen något jag rekommendera.

Den är väldigt lik böckerna om Anne på Grönkulla – och också serien som ju gjordes på 1980-talet – men ändå har de tagit historien om den underbara Anne och gjort om den till något eget. Alla karaktärerna finns kvar såklart. Som Matthew, Marilla, Gilbeth (!), Rachel och Diana.

Jag såg säsong 1 och älskade den och nu har nyligen säsong 2 kommit. Ser SÅ mycket fram emot att ta mig an den i jul!

Dagens tips blir detta! Ni hittar TV-serien om Anne på GrönkullaI am Anne” på Netflix.

Klicka här för bildkälla.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag har sett den på Netflix ett tag nu, men aldrig faktiskt klickat in på den och kollat. Ska göra det nu i jul kanske 🙂 Tack för tips!

    1. Volang

      Så roligt! Ja du bara måste ge den en chans!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.