6843759_12-328-16_photo_web

Hållbara julkalendern, lucka nummer 19; en inredningskonsultation

Idag har det blivit min tur igen att öppna en lucka i årets smartaste julkalender – den hållbara julkalendern av Maria Soxbo. Närmare bestämt nummer 19! I min förra lucka auktionerade jag ut en av mina favoritklänningar från Carin Wester som ni var många som budade på – roligt (än finns det några dagar kvar, missa inte!).

I dagens lucka kommer jag inte auktionera ut någon pryl utan något som – förhoppningsvis – är ännu mer användbart och hållbart. En inredningskonsultation i valfritt rum av mig och Louise på Vintagefabriken Studio!

Kanske har du ett barnrum som du inte riktigt lyckas göra sådär mysigt och ombonat som du önskar? Eller ett kök som du behöver lite extra inspiration för att få inbjudande?

Vi erbjuder både konsultation per mail, telefon eller genom ett möte i vår butik. Det du behöver göra är att skriva ner några rader om vad du önskar/saknar samt skicka en drös med bilder på hur det ser ut idag.

Sen skriver vi ner idéer, tankar och eventuella köptips samt skickar med inspirationsbilder så att du kan komma igång med att skapa det där rummet som du önskar dig! Vi tror att genom enkla tips och trix – och genom att få en utomståendes ideér behöver det varken bli dyrt eller speciellt krångligt.

Vi har inga som helst krav på vilken typ av boende du har eller hur det ser ut idag – vi anpassar oss helt efter dig och dina önskemål och förutsättningar!

Är du sugen på att buda på auktionen Inredningskonsultation (ord. pris 2500 kr) där hela summan av auktionen går till Naturskyddsföreningen? Klicka dig vidare här för att komma till auktionen på Tradera!

Imorgon, den 20 dec, är det Dnilva som ska öppna sin lucka. Missa inte! Här ser ni också alla stjärnor som är med på årets hållbara kalender:

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

Alla bilder av Niamondo Photography och styling av Vintagefabriken Studio.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny