volang lovely life julen 2018-5

God jul!

Hej fina ni! Jag kikar inte lite snabbt för att skriva det traditionsenliga inlägget där jag önskar er en god jul. För det hoppas jag innerligt att ni får! Själv gör jag mitt bästa för att komma i julstämning efter en hektisk månad som handlat mycket om jobbet.

Att hinna avsluta vår tid i Midsommarkransen på bästa sätt (jag och Lollo flyttar ju vår butik Vintagefabriken till en annan del av stan i januari), att ta sig an ett nytt jobbuppdrag, fixa med en julrusch i vår webbshop osv.

Lite för mycket jobb när jag kollar såhär i backspegeln men hoppas på att kunna ta igen tiden i jul.

Tur att min kille var så snäll och fixade en gran! Så fick vi julstämning hemma i alla fall. Den lilla pingvinen jag köpte i Berlin förra året har tappat en vinge sen sist – men är lika söt för det.

Den här fina kransen är ett av de få nya julpynt jag köpt i år och  den passar fint ovanför pianot.

Fortfarande så kär i vår tapet som vi satte upp för en månad sedan. Se fler bilder här!

Köksbordet pryds av favoriten amaryllis i 3 olika färger.

Imorgon åker vi till Norrtälje för att fira med mina föräldrar som flyttat dit efter ett helt liv i Malmö. Blir första julen där för alla och det känns helt klart lite speciellt. Men fint såklart!

Önskar er en härlig och snäll jul nu. Vi hörs igen om några dagar!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.