volang lovely life sri lanka 2

Ett stort äventyr som väntar

På måndag i nästa vecka ska jag och Lollo göra en så galen grej. Vi ska åka till Sri Lanka! I jobbet. Kan inte fatta det.

Varför detta tänker ni såklart då? Det har faktiskt ingenting med Vintagefabriken att göra. Eller det beror såklart på hur man ser det. Det mesta jag (vi) kan har jag lärt mig inom ramarna för jobbet på Vintagefabriken.

Men denna gång är det faktiskt på uppdrag av fantastiska företaget Dilmah (@dilmahsverige) som vi ska åka dit på utbildningsresa. Ett företag som gör te av väldigt hög  kvalitet med stor omsorg för sin omgivning och för miljön och som vi sedan i december jobbar med. Vi har uppdraget hos dem att vara konsulter inom digitala medier och skapa innehåll i deras kanaler. Drömuppdrag!

Vi ska åka dit och spendera 1 vecka med att lära oss allt om te och om hur företaget – som har sin bas på Sri Lanka – jobbar! De ger t ex tillbaka en stor del av sin vinst varje år till befolkningen på Sri Lanka genom flera olika projekt, skolor med mera, jobbar med att ta hand om sjuka djur och mycket mer.

Jag ser så galet mycket fram emot detta! Inte minst för att vi får fly den kalla vintern för ett tag.

Sen ska jag inte vara sen att erkänna att det känns hemskt knepigt att flyga med tanke på klimatdebatten just nu. Men detta känns helt enkelt som en inbjudan jag bara måste ta – och jag har lovat mig själv att jag ska göra mitt allra bästa för att hålla tillbaka på andra plan.

Så ni kanske förstår att jag längtar tills på måndag? Hoppas innerligt att ni vill hänga med på resan via Instagram och här på bloggen! Skulle också bli superglad om ni ville kika in hos @dilmahsverige och kanske följa oss där? Vi delar med oss av massvis med härliga tips och fakta om just te. Vore så roligt om ni gillade det vi gör där!

Foto av Eleonore på Eleonore Everywhere och av Krickelin som skriver så himla fint om Sri Lanka på sin blogg.

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Viktoria

    Men gud vad härligt! Såklart ni ska åka!!! Vilket drömuppdrag alltså!

  2. Mia

    Du är så klimatsmart på SÅ många fler plan i din vardag och reflekterar på riktigt över att flyga eller inte så flyg du med gott samvete. Gör gott på plats. kram❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.