Volang Lovely life Hemma hos Sofia Thelfer_

Hemma hos Sofia Thelfer

I förra veckan var jag och Lollo hemma hos en ny bekantskap till oss, hon heter Sofia Thelfer och är en av grundarna till Återbrukspodden och driver också kontot @sofiathelfer på Instagram. Sofia har ju också varit med oss och stylat den här fina lägenheten i Aspudden – om ni minns?

Vi var hembjudna till henne för att vara med i ett avsnitt av populära podcasten Återbrukspodden.

Ljuset! Våren!

Sofia bor med sin familj i världens charmigaste hus i Enskede och såklart var jag tvungen att passa på att ta lite bilder därifrån.

Sofia är så himla bra på det här med återbruk och vintage och var man är tittar i hennes hus ser man vintagefynd och smarta lösningar.

Drömskåp att ha porslin och annat viktigt i.

Lollo.<3 Min kompanjon i vått och torrt. Psst. Ni missar väl inte att Lollo och jag också har en gemensam blogg här på Lovely Life? Som Lollo skriver och jag tar (de flesta) bilderna till. Den heter Linda & Louise och ni hittar den här.

En del av vardagsrummet.

Så fina stilleben överallt.

Sen var det dags för brunch!

Sofia. Så inspirerande, varm och härlig person alltså!

Hon hade gjort världens godaste omelett som vi högg in på. Omelett alltså. Så underskattad rätt.

Scones! Världens bästa grej.

Efter brunchen gjorde Sofia en intervju med oss på tema “Jakten”. Alltså jakten på loppisfynd, inget annat haha. Vi hade tydligen HUR mycket som helst att säga om detta. Nyfiken på att lyssna? Du hittar hela avsnittet iÅterbrukspodden – en pod som jag för övrigt rekommenderar varmt!

Tack för den här fina dagen Sofia!

Kära läsare. Glöm inte att du gör mig SÅ himla glad om du orkar trycka på det lilla hjärtat här under inlägget. Så att jag vet vad du tycker om att läsa här hos mig. Tack!

35
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.