volang lovely life korsbarstrad kungstradgarden_

Om de rosa träden i Kungsträdgården

I veckan åkte jag och Chaplin in till stan för att kolla in en av vårens absoluta höjdpunkter. De blommande körsbärsträden i Kungsträdgården. En tradition vi haft sen han var 6 månader (se bilder här).

Jag är ju inte den enda som tycker att detta är magiskt.

Som ni ser.

Underbart!

Mitt gulliga barn ställde upp och modellade lite. Tack!

Kan avslöja att jag mutat med glass efteråt haha.

Gullig.<3

Den här jackan har för övrigt legat på vinden sedan han var runt 1 eller 2 år och Emma hittade den på en loppis och tänkte sälja den på Vintagefabriken. Men jag knep den och tänkte att den skulle vara perfekt för Chaplin. Nu, några år senare, är den perfekt!

Älskar denna masspsykos som förenar hela stan.

Fin helg till er!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

26
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.