volang lovely life blogg

Om en liten (men stor) hemlighet

Hej där! Det blir inte mycket inlägg här nuförtiden. SÅ ledsen för det. Men. Anledningen ser ni här.

I drygt 18 veckor nu har jag mått så sjukt dåligt på grund av en liten krabat som växer i min mage. Illamående från helvetet, trötthet, ångest med mera i en salig blandning. Men nu är jag äntligen (!) över på andra sidan. Hurra för det alltså!

I oktober är det dags för hen att titta ut och jag längtar så. Allra finast ska det bli att få ge den lilla bebisen världens finaste storebror. <3

Någon av er som varit gravid och också lidit av den första tiden? Hur tog ni er igenom det?

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

72
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna

    Åh, vad spännande!
    Jag mådde också skit nästan halva graviditeten med illamående, sen vände det jätteplötsligt och gick över till foglossning och sammandragningar, haha. Det gäller att inte fokusera på det för mycket hur svårt det än kan vara. Passa på att längta och drömma så går tiden snabbare. 🙂
    Grattis!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.