malva-fredagsbukett

Vår kolonilott i ELLE Decoration

Häromdagen var det lite extra kul att få hem senaste numret av ELLE Decoration. Där hittade jag en hel sida om mig själv och vår kolonilott. En intervju som jag gjorde för Helena Skoog för några veckor sedan.

Så himla ärofyllt och roligt!

Bland annat är den här bilden med. På Chaplin förra sommaren, när han har något projekt med en kratta haha.

Är så glad och tacksam för den fina pärlan vi hittat där i Johannelunds trädgårdsförening. Kommunalt är det dessutom så det kostar inte många kronor att få hänga på, och ta hand om, vår plätt på ca 100 kvadrat.

I senaste ELLE Decoration delar jag bland annat med mig om mina bästa odlingstips och berättar om vad jag ska odla i vår och sommar. Plus lite till!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig och blir som min belöning för att jag delar med mig – och förhoppningsvis – inspirerar er!  Tack på förhand. 

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

24
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.