volang lovely life kungsholmen-6

Från mig till mig!

Äntligen fredag! Jag är SÅ glad över att denna vecka är över. Jag och Lollo har haft två stora stylingar med VF Studio denna vecka och jag har fått känna på foglossningen som gjort entré med buller och bång. Pju.

Idag tog jag halvdag och har köpt blommor till mig själv för att fira. Dels att jag klarade det och dels för att maj verkligen är här nu. Med besked. Är så genuint glad över det verkligen.

Igår kände jag för första gången sedan i december typ att jag kunde andas djupa andetag och liksom att axlarna inte vägde bly. Väldigt skönt. Det här med att vara gravid är verkligen inte guld och gröna skogar. Inte för mig och min kopp i alla fall. Tvärtom har jag mått extremt dåligt under väldigt lång tid. Men mer om det en annan dag.

Pionbuketten står på bordet, min nya tavla på Chaplin (som bästa Kajsa Hagelin aka @kajsavisual målat) hänger på väggen och jag ska dra iväg och hämta honom på förskolan nu. Kanske ta en glass i solen eller på balkongen.

Önskar er en fin och snäll helg!

Psst. Glöm inte hjärtat här nere om ni tycker om mina inlägg. Tack! <3

20
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emma Thun

    Hoppas det vänder för dig ?
    Tänk att det är så olika, en del som ÄLSKAR graviditeten, och andra som ligger på sjukhus från vecka 5…
    jag hade hellre gått igenom tio förlossningar om jag sluppit de nio månaderna.

  2. Volang

    Tack snälla du! Ja men nu känns det som att det är helt okej ändå. Foglossningen var jag beredd på. Tyvärr… Haha ja men visst är det ganska så jobbigt detta med att vara gravid. Såklart värt det men ändå. Sjukt jobbigt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.