paris-guide-4

Guide till Paris hos Local Milk

Någon som åker till Paris till sommar! Lyllo er i så fall. Vi hade en plan på att åka tåg dit men det får bli en annan sommar på grund av att min kropp är ganska så trött (redan).

MEN. För er som ska dit vill jag bjuda på en fantastiskt guide till Paris som en av mina absoluta favoritbloggare – Beth KirbyLocal Milk skrivit.

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide

I hennes Parisguide hittar ni allt ifrån tips på boende till caféer, restauranger och butiker. Allt man vill veta med andra ord!

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide 1

Jag vill också tipsa om grymma Mimi Thorisson som just nu delar med sig av finfina Paris-tips på sin Instagram @mimithor.

Jag har också själv skrivit en liten miniguide till Paris för något år sen med en lista på 10 saker du måste göra i Paris.

Alla bilder av Beth Kirby.

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. En långvarig förkylning

  Jag får aldrig nog av Paris, så jättegärna lite tips och bilder från dig med! Det är fem år sen vi var där, på 10-årig bröllopsdag, och längtar såklart tillbaka! <3

  1. Volang-Linda

   Kul! Nu finns mina tips uppe:) Jag förstår verkligen att ni längtar tillbaks!

   1. Ja! Läste precis den och det värmde i hela mig! Missade faktiskt Marais, men njöt verkligen av att bara vara också, som du skrev. Och håller med om boklådorna längs med Seine, har tidningar från 1800-talet hängandes på väggen som vi köpte där, helt underbara!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.