volang linda hem kungsholmen lovely life_-10

Plockat med mig hem från kolonilotten

Hej fina ni! Hur mår ni? Har ni fortfarande semester eller är ni tillbaka i vardagen? Jag är ledig men jobbar ca deltid ändå på grund av att jag inte får ihop det annars med allt som ska göras. Men tycker det känns bra och kan ju välja själv (för det mesta) när jag ska jobba.

Denna vecka (och halva nästa) är jag ensam med barnet eftersom David är bortrest i jobbet. Vi gör så mysiga saker och jag njuter av att ha den sista sommaren med bara honom. Nästa år är det ju två barn som ska ha uppmärksamhet… Hjälp! Men det blir bra eller hur?

Häromdagen var vi vår älskade kolonilott och jag plockade med mig så mycket skatter hem! Som den här Rosenskäran och luktärten  jag planterade i våras och som nu blommar så fint.

Malva i mängder.

Hallon! Herregud så goda de är.

Har för övrigt snöat in på bloggen Skillnadens trädgård och läst allt hon någonsin skrivit om hallon. Så nu är det jag som klipper ner och fixar iordning ordentligt inför nästa vår. Det är ju en hel vetenskap det här med trädgård verkligen. Läs hennes blogg om ni också gillar trädgårdsskötsel med mera!

Jag sådde också sallad och spenat där i juni någon gång. Hade en massa frön som jag slängde ner i pallkragar och hjälp vad det växt bra. Helt galet!

Har aldrig ätit så här god spenat.

Snart ska jag dit igen och se hur det går för zucchinin, potatisen och jordärtskockan. Och plommonen! Tror det kommer blir massvis med plommon i år. Lyckan alltså.

Ps. Är du sugen på en egen kolonilott? Kolla upp vad som finns i just din kommun! Vår lott kostar ca 1000 kr per år att hyra och vi stod i kö i 2-3 år för att få den. SÅ värt väntan.

Psst. Gillar du att läsa den här typen av inlägg? Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig! ❤️

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.