Elle deocration-Emilia ilke_03

Hemma hos Emilia Ilke

Har ni läst senaste numret av Elle Decoration, där de hälsar på hemma hos konstnären Emilia Ilke? Älskar, älskar, älskar bilderna och reportaget därifrån!

Emilia är helt klart en av de coolaste personerna jag vet och jag är så glad över att få träffa henne då och då eftersom vi båda ingår i ett härligt gäng av kreativa kvinnor (/tjejer?) med egna företag och kreativa yrken.

Jag kommer aldrig glömma första gången jag träffade henne och hon presenterade sig som konstnär. Det ligger en speciell tyngd i det tycker jag. Sen den dagen har hon varit en stor girl crush helt klart!

Missa inte att läsa reportaget i Elle vettja. Och inte heller att kika in på Emilias hemsida och Instagram (@emiliailke) för mer inspo. Är säker på att ni kommer gilla det massor!

Alla fina bilder har Andrea Papini tagit.

Psst. Gillar du att läsa den här typen av inlägg? Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig! ❤️

9

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag gillar verkligen denna typen av inlägg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny