volang loveli life inredning sovrum_-2

Nya favoriter hemma

Det här inlägget kan innehålla reklam för min egen verksamhet. 

En av de bästa sakerna med att ha en egen butik är – såklart –att man får bestämma helt själv vad som ska säljas där. Med risk för att skryta måste jag säga att jag tycker att vi har SÅ mycket fint i butiken just nu.

Massvis med magiskt fina vintage inredningsdetaljer och en del nyproducerade varor som inte finns någon annanstans. Som t ex det här printet av Kajsa Hagelin (Kajsa Visual) som är en del av en unik kollektion som endast säljs hos oss.

Printet med kvinnan i biblioteket är min absoluta favorit och pryder just nu min sida av sängen här hemma. Älskar färgerna! Även vasen är ny och i min favoritfärg grönt.

I övrigt jobbar vi på in i det sista med att fylla på med finheter i webbshopen Vintagefabriken.se, packa paket, försöka avsluta inlämning av kvitton osv. Snart ska ju både jag och Lollo få våra bebisar och vi hoppas att vi kommer lyckas med att parera företaget med föräldraskapet och att våra planer – att dela på föräldraledigheten och liksom få det bästa av två världar från ett ganska tidigt stadie – ska funka som vi vill.

Det är inte så lätt att bara ta en”time out” nämligen när man har eget företag så håll gärna tummarna för oss är ni snälla! To be continued…

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.