lovelylife volang blogg-3

Pappersstjärnor av tapet i mitt köksfönster

Glad lucia! Hoppas ni mår bra. Själv har jag varit ensam med båda barnen hela veckan då David varit i England så jag är lite trött. Men det har verkligen gått superbra och jag är grymt stolt över det. Tror att det är mycket för att Chaplin är 6 år och klarar sig själv och kan hjälpa till mycket. Plus är världens snällaste! <3

Men jag ska inte sticka under stol med att jag är grymt glad över att han kommer hem ikväll och hur sjukt imponerad jag är över alla ensamstående där ute.

I mitt köksfönster hänger just nu dessa 3 stjärnor som jag gjorde av tapeter från Sandberg, när vi var i Jönköping med Lovely Life för någon vecka sedan (se bilder här!). Lätt som en plätt att göra – till och med för mig som totalt saknar tålamod när det kommer till pyssel haha.

Kolla in på vår redaktionella sida här på Lovely Life för att se hur man gör! Även Viktoria Holmgren har gjort ett superbra inlägg med DIY på pappersstjärnor.

Hoppas ni får en fin helg nu!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.