62535197_119069626012258_9074247997902942038_n

Topp 9 under 2019

Enligt bestnine.com är dessa 9 bilder mina mest gillade bilder på Instagram (@volanglinda) under året. De visar en liten skärva av mitt liv som jag är så glad över att få dela med er! Jag tänkte att det skulle vara fint att berätta lite kort om varje bild och hur de kom till. Om det där som inte alltid synd i texten men som finns där bakom och kanske berättar ännu en historia.

Mycket bilder handlade om gravidmagen och om Selma, av uppenbara skäl haha.

24 mars. Just nu hittar ni en intervju med mig, som handlar om vårt hem, hos bästa @betonggruvan. Jag är så himla smickrad och glad över att få synas hos dem då jag är i himla flott sällskap, med tanke på alla inspirerande personer de intervjuat tidigare.✨ ~

Tänk att jag mindre än 6 månader efter att jag lagt upp denna bild skulle få dela kontor med briljanta Josefin och hennes kollega Linnea på just Betonggruvan. För sedan vi stängde den fysiska butiken Vintagefabriken och endast kör på webbshop är det just här vi håller till och har lager och kontor. Ett av de bästa beslut vi tagit det här året helt klart!

31 marsOm någon, mot förmodan, undrar vad jag gör just nu, ligger jag just precis #här. I vårt härliga sovrum med balkongdörren lite på glänt så att jag kan höra fåglarna som sjunger utanför. Nu vänder det hörrni. Det måste det. ~#for#fotoutmaningmars2019

Det som denna bild inte sa var att jag inte främst syftade på att vintern skulle ta slut utan på att gravidillamåendet från helvetet skulle gå över och att jag skulle må bättre. Sedan jag kom hem från Sri Lanka i början av februari hade jag mått så illa att jag trodde att jag skulle gå sönder. Men som egen företagare går det inte att sjukskriva sig. I alla fall inte i mitt fall då min SGI i stort sett skulle vara obefintlig – då fokus legat på annat i företaget än att ta ut hög lön. Hur som helst så var jag så galet glad över att kunna känna att jag mådde okej igen, om än endast under några små stunder varje dag.

6 maj. Här står jag och försöker se ljuv ut under ett äppelträd. Det går sådär skulle jag säga men jag tror budskapet går fram ändå va??

En härlig vårdag var vi på Rosenhill på Ekerö på utflykt och jag tvingade David att ta denna bild av mig och magen som inte gick att dölja längre. Kände mig supertöntig där jag stod men tyckte ändå den blev fin haha.

23 juni. Godmorgon.☀️ Är så sjukt glad över att jag äntligen kan dricka kaffe igen efter att ha mått illa av det i flera månader.☕️ Nån annan än jag som mådde illa av kaffe när ni var gravida?

Jag frågade om det var fler än jag som upplevt detta med gravidillamående och det var det. Stackars alla oss haha. Kan inte räkna gångerna jag varit så sjukt arg på det här systemet vi har där man som gravid ska vara som en fullt fungerande människa trots att det största som kan hända en händer med ens kropp. Jag är 100% övertygad att om det varit män som var gravida hade det sett totalt annorlunda ut på alla sätt och vis. Någon som håller med mig?

Midsommarafton, 26 juniJa då var det bara lite mer än 3 månader kvar nu.??

Midsommar firades på Lollos innergård i Midsommarkransen och min kompis Sophie tog den här bilden.<3 Som med alla gravidbilder kände jag mig supertöntig även när den här togs men är ändå glad att de finns, så här i efterhand. Jag hade äntligen börjat må bättre och kunde äta midsommarmat utan att kräkas. Halleluja! Däremot hade foglossningen blommat ut i full blom men det syns ju inte på bild…

29 september. Idag hade vi släktkalas för vår (blivande) 6-åring.? Och ja, både tårtan och kakorna är 100% färdigköpta.??

Vi fick skjuta fram alla kalas för Chaplin någon vecka eftersom Selmas BF var så nära hans födelsedag och som tur var hann vi med allting som skulle hinnas med innan hon kom. Pju. För en 6-årings födelsedag är ju helig, det är sen gammalt.

17 oktober. Så kom hon till slut. Vår lilla Selma.❤️

Efter en helt normal förlossning som satte igång av sig själv (och därmed var allt som den förra inte var) kom hon till slut. Jag gick på darrande ben i över en vecka efter då jag förlorat mycket blod och var extremt svag. Men jag var så glad och tacksam över att allt gått bra och över att Selma var allt det jag längtat efter utan att  veta om det.

24 oktober. Selma. Så liten men så självklar.❤️

Selma är 11 dagar gammal här och jag har en vision om att ta en bild på vår balkong med det vackra trädet utanför som nästan ser ut att brinna då dess löv är så gula och vackra. Trädet som ändrat skepnad i samma takt som min mage växt och jag har gått in i fas efter fas med det där lilla livet i magen. Känns som ett fint minne att ha denna bild!

6 november.  Älskar denna bild där Selma ser ut att klappa sin tvilling (in spirit) Arthur på huvudet.  De här två alltså.? De kommer behöva följas åt vare sig de vill eller inte. För när ens mammor driver företag ihop, blir gravida med ca 10 dagar emellan och sen föder på EXAKT samma dag, ja då bara måste man bli bästisar.??

En av min och Lollos målbild när vi gick där med magarna de sista veckorna och verkligen genomled dagarna innan bebisarna kom. Att ta en bild på dem båda tillsammans på rätt sida av våra kroppar. Det blev i lysrörsbelysning en sen eftermiddag när det var beckmörkt ute men den blev ändå en av mina härligaste bilder på hela året tycker jag. Och uppenbarligen ni med!

Vill ni följa mig på Instagram hittar ni mig som @volanglinda.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig! Ännu gladare blir jag såklart om du lämnar en kommentar också!

45
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny