paskris med silkespapper

Pynta påskriset utan fjädrar

Här kommer ett finfint tips på hur man kan pynta påskriset utan fjädrar! För hur vackert det än är med fjädrar i dova pasteller känns det sådär i magen att köpa sådana tycker jag, med tanke på att informationen om djurhållningen hos djuren som fått offra fjädrarna är sådär. Eller hur känner ni?

paskris med silkespapper

Därför blev jag så glad när jag såg jag en så himla fin bild hos Studio Elwa där hon gjort pynt till påskriset med hjälp av silkespapper och lite ståltråd. Ett enkelt, fint och snabbt DIY, helt i min smak alltså!

Sugen på att testa? Jag klippte bara ut en kvadrat av silkespapper jag hade hemma och nöp ihop det i botten. Sen fäste jag det med lite ståltråd på en av grenarna av körsbärsträd som jag köpt i blomsteraffären.

Klart!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.