muffins pask baka med barn volang lovely life

Påskmuffins att baka med barn

Igår, på påskafton, gjorde jag och Chaplin några så gulliga påskmuffins som jag tog några snabba bilder på. Ett tips för er som kanske har lite (eller mycket) tid över imorgon och vill göra nåt mysigt.

Först gjorde jag själv (haha någon måtta får det ju vara) helt vanliga muffins efter detta recept på Snabba och fluffiga muffins.

När de svalnat rörde jag ihop 200 g cream cheese, 1 dl florsocker och några droppar gul karamellfärg till frosting och bredde på. Sen fick Chaplin doppa i kokos som vi färgat med gul karamellfärg (ca 2 dl kokos) och så använde vi nonstop till ögon och näbb.

Klart!

Receptet hittade jag hos DanSukker som gjort såhär fina Påskmuffins.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och här hittar du mig på Instagram.

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.