flower republic fredagsbuketten volang blogg lovely life

Valborg, syrener och #SupportYourLocals

Trevlig valborg på er! Hur mår ni och vad gör ni i dessa konstiga tider. Jag är så nyfiken på hur era liv har förändrats av Corona-krisen. Om de har förändrats? Jag går och tänker på att skriva ett blogginlägg om jobbtvivel och allmänt kaos i mitt huvud just nu men måste det låta marinera ett tag till tror jag.

För det mesta är jag ok. Försöker förgylla och ta tillvara på dagarna som går för hur konstiga de än är så är de också livet.

Och Selmas första månader. Vill gärna försöka minnas dem med värme och inte med rädsla och oro men det är svårt.

I veckan bestämde jag mig för att beställa den ljuvliga fredagsbuketten från en av mina favoritbutiker Flower Republic. Har så länge varit sugen och tänkte att jag ville visa mitt stöd i dessa tuffa tider som ett led i #SupportYourLocals. Jag om någon vet hur tufft det är just nu och hur många av oss som kämpar som tusan för att få det att fungera.

Kolla vad fin den var! SÅ värd varenda öre och den kommer förgylla hela helgen med sin ljuvliga doft av vår. Syren, rosor, lejongap och japansk ranunkel i den vackraste kombinationen.

Ha en fin kväll nu och ta hand om er! Skriv gärna en rad om hur ni har det om andan faller på. Det är så fint när vi har en dialog tycker jag. ❤️ Klicka också väldigt gärna på hjärtat om du tycker om inlägget!

17
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Skillad Florals

    Superfin!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.